Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Szeptember – Október
1.  herryporter (70)
2.  Gimli (8)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (9)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Újabb kellemetlenségek az új Bladenek

Mozgókép | Beküldte: herryporter | 2022.09.30. 18:39

KépA Marvel évek óta azon dolgozik, hogy bevezesse a Pengét a Marvel Cinematic Universe–be, de van egy újabb bukó az úton. A Hollywood riporterének értesülései szerint, Bassam Tariq rendező néhány hónappal a forgatás megkezdése előtt elhagyta a projektet.


A Marvel a Hollywood riporterének adott nyilatkozatában azt mondta: "Az elkészítési ütemtervünk folyamatos eltolódása miatt Bassam átadja eddigi posztját másnak, de mint ügyvezető producer megmarad a filmnél.". A hírek szerint a filmet novemberben kezdték volna forgatni Atlantában – ami már elég szorosnak tűnt a 2023. november 3-ai megjelenés esetében.

A Hollywood riporterének forrásai azt is elmondják, hogy a film „több forgatókönyv-újraíráson esett át”. 2021 elején Stacy Osei-Kuffourt jelentették be a forgatókönyv írójának (és az első fekete nőnek, aki Marvel-filmet írt). De most a Hollywood riportere arról is beszámolt, hogy Beau DeMayo a jelenlegi író.

Penge szerepét az Oscar-díjas Mahershala Ali kapta. A szereplők között van Delroy Lindo és Aaron Pierre. De mivel Pengének most már nincs rendezője, eltarthat egy ideig, amíg ténylegesen láthatjuk.Her ryporter

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.