Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Március – Április
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (7)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Kreatív Író Pályázat a Cosplayer Expo-n

Pályázat | Beküldte: Briggi | 2012.07.07. 17:39

Kreatív író pályázat

________________________________________


A 2012. augusztus 18-án megrendezésre kerülő Cosplayer Expo irodalmi pályázatot hirdet.
Pályázatunk célja, hogy a legérzékletesebb, legkreatívabb módokon megértessük az olvasókkal, mi a cosplay lényege, hogy tudsz leginkább Önmagad lenni, mikor más bőrébe bújsz… mindezt természetesen írásban. A műveket ezúttal két kategóriában várjuk.

1. Rejtsd el magad – Fedd fel magad!
Ebben a kategóriában nem feltétlenül vannak előnyben azok, akik öltöttek már kosztümöt, álarcot, vagy akár cosplayt életükben, sem akiknek közvetlen rálátásuk van e színes világ mindennapjaira. Itt arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy ruha, egy felvett karakter, vagy személyiség, hogyan segíthet abban, hogy kifejezd Önmagad. Vagy akár az ellenkezője: elnyomhatja e a ruha az embert, aki alatta létezik?
Nem kötjük meg a stílust, szabadon alkothatod meg a mindennapokból, vagy akár a fantáziád világából vett történeted, amire viszont figyelned kell, hogy a pályázat műfaja a novella. Legyen egy történet, egy alap motívum, ami köré felépíted az írásod, legyen egy átlátható szerkezete a műnek!

2. Legjobb cosplayes élményem
Ez a kategória magáért beszél. Egyaránt várjuk a cosplayerek, és a másik oldal, a cosplayerekkel ilyen-olyan módon találkozó emberek, élménybeszámolóit a legjobb ilyen témájú pillanatokról. A hangnem lehet vicces, megható, szörnyülködő vagy akár elragadtatott, a lényeg, hogy alkoss vele valami egyedit, olyan elbeszélést, ami megragadja azokat az embereket is, akik még nem találkoztak a „cosplay jelenséggel”.

Még néhány fontos tudnivaló
Egy alkotó egy kategóriában egy művel pályázhat (természetesen egy alkotó mindkét kategóriában beküldhet egy-egy művet), a novellák maximális terjedelme nem haladhatja meg a 8000 karaktert (szóközök nélkül), az élménybeszámoló pedig ne legyen több 5000 karakternél (szóközök nélkül). A műveket Word formátumban várjuk az iro.cosplayer@gmail.com e-mail címre, 2012. augusztus 10-ig. A tárgyban szerepeljen a pályázatra való utalás és a kategória neve (I. novella, II. élménybeszámoló), a csatolt fájl elnevezése pedig a szerző és a mű neve legyen. A novella elején mindenképpen tüntesd fel a neved, és hogy melyik kategóriában indulsz a művel, és persze ügyelj a helyesírásra!

Eredményhirdetés 2012. augusztus 18-án, a Millenáris Teátrumon, a Cosplayer Expon. A nyertes műveket értékes ajándékokkal díjazzuk.

Részletes információk a rendezvényről: ITT.
COSPLAYER.hu

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.