Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

November – December
1.  herryporter (48)
2.  Gimli (3)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (38)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Könyvbemutató az Írószövetségben

Program | Beküldte: Gladon | 2008.11.23. 22:36

KépA Magyar Írószövetség keretein belül idén októberben alakult SF Irodalmi Szakosztály úgy tűnik, valóban síkra száll azért, hogy Magyarországon komolyan vegyék a fantasztikus irodalmat és élénküljön a fantasztikus irodalmi élet.
A Szakosztály, melynek elnöke Burger István, – a Galaktika Magazin főszerkesztője – jelenleg tíz tagot számlál (Antal József, Burger István, Fonyódi Tibor, F. Nagy Piroska, F. Tóth Benedek, Képes Gábor, Lovas Lajos, Markovics Botond, Németh Attila és Szélesi Sándor)Kép. Alakulása óta alig több mint egy hónap telt el, és máris sor kerül az első író-olvasó találkozóra az Írószövetségben.
A rendezvény A Katedrális Őrzői és az Isten Gépei című kötetek dedikálással egybekötött bemutatójával veszi kezdetét, majd egy kötetlen beszélgetéssel zárul a Galaktika Magazinról.
A Katedrális Őrzői című kötetet Szélesi Sándor (Anthony Sheenard), F. Tóth Benedek, dr. Zsolnay András (Leonard Stansky) és Szalai-Kocsis Tamás (I. M. Brod), az Isten Gépei című regényt Markovics Botond (Brandon Hackett) írók mutatják be.


Az esemény helyszíne az Írószövetség klubhelyisége (1062 Budapest, Bajza utca 18. I. emelet), időpontja 2008. november 27., 18 óra.

Gladon

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.