Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Május – Június
1.  herryporter (23)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (16)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Gargoyles - reboot

Mozgókép | Beküldte: Mary Blade | 2024.07.03. 18:47

2023-ban arról számoltak be, hogy a Vízköpők élőszereplős változatával végre ténylegesen munkához lát a Disney. Ám magáról a projektről ekkor még nem sokat lehetett tudni.

A sorozat a kilencvenes években ment nagyot, függetlenül attól, hogy a témája szöges ellentéte a vidám Disney történeteknek. Az esetleges újradolgozásról már hosszú évek óta tesznek említést és utalást de eddig nem igazán történt komolyabb előrelépés a filmet illetően. Mivel a történet ennyire kilóg a cuki sorból felmerültek találgatások, hogy mit szeretne ezzel elérni a Disney. Ezen felül az egykori rajongótábort is megosztotta a hír, mivel az idén májusban közzétett információ töredékek azt mutatják, hogy a gépezet beindult, így többen is hangot adtak rosszallásuknak, régi kedvenceik előráncigálását illetően. Ami biztos, hogy Gary Dauberman írta a forgatókönyvet, aki elég ismert horror körökben, és Keith David szívesen játszaná el újra Góliát szerepét, ezúttal élőben is.

Az álló vizet az kavarta fel, hogy elkezdték a karakterek lehetséges megformálóit tippelgetni, persze mindenkinek vannak zsánerei de egyenlőre ezzel kapcsolatban nincs hivatalos információ.
KépMary Blade

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.