Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Március – Április
1.  herryporter (9)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (10)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Anato Finnstark - illusztrátor/művész

Művészet | Beküldte: herryporter | 2023.10.02. 19:08

KépAnato Finnstark egy Frania művész aki autodidakta módon tanult meg alkotni, és napjainkra már igen komoly tényezőnek számít a szakmában. Engedjétek meg, hogy bemutassam őt. Anato stílusa nem csak a mágia káprázatos világát öleli fel, hanem a fantasy műfaj számos ikonikus alakjára is kitér. Ha te is kutattad már az Egy Gyűrűt a Tales of Middle-earth nevű játékban akkor nagy eséllyel már találkoztál a munkásságával.

KépTizenhárom éves korában kezdett el érdeklődni a mágikus kártyajátékok műfaja iránt, egy barátján keresztül. Ám igazi hatással munkásságára Greg Staple Hypnotic Specter illusztrációja volt.

KépTizennégy évvel később az MTG egyik művészeti igazgatója, Tom Jenko kereste meg őt azzal a felkéréssel, hogy dolgozzon náluk, a Magic: The Gathering nevű kártya játék illusztrátoraként.

Ám ezen felül dolgozott még az Unit Image stúdiónál, a Wizard of the coast játékgyártónál mely a Hasbro leányvállalata, a Dark Horse Studiónál és sok egyéb helyen is. Ám munkássága saját alkotásaiban bontakozik ki csak igazán, melyek lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb világokat mutatnak be.


KépKép
KépMég több képet találhatsz ITTHer ryporter

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.