Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Január – Február
1.  herryporter (18)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (12)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

2023 májusi Sci-Fi könyvszemle

Könyvek | Beküldte: Mary Blade | 2023.05.13. 20:15

KépSarah Pinsker - Lost Places (Elveszett helyek)

Új kollekció a Nebula-díjas Egy dal egy új naphoz és a Philip K Dick-díjas Előbb vagy utóbb Minden beleesik a tengerbe szerzőjétől .

Félig emlékezetes gyerekműsor... Egy szálloda, aminek nem kellene léteznie... Titokzatos ballada... Élő zászló... A Nebula és Hugo-díjas írónő, Sarah Pinsker második gyűjteménye egy eklektikusnak tűnő történetcsoportot gyűjt össze, amelyek bizonyos témák mögött egyesülnek. A zene és az emlékezés próbaköveihez titkos felforgatásokról és a művészet rejtett üzeneteiről szóló történetek csatlakoznak. Történetei átívelnek a műfaji címkéken, és túllépnek rajta, különös helyzetekben keresik az igazságot a lehetséges jövőtől a lehetetlen múltig.


KépStan Lee and Jay Bonansinga - The Shadow Society - Stan Lee’s The Devil’s Quintet #2 - (Az árnyék társadalom - Stan Lee Az ördög kvintettje 2, rész

Egy legendás elme szülötte, amely elhozta nekünk a Pókembert, a Bosszúállókat, az X-Meneket, valamint a csodálatos hősök és gazemberek tartós univerzumát, Stan Lee Az ördög kvintettje visszatér, hogy szembeszálljon egy új ördögi ellenféllel, az Árnyék Társasággal.

Az Armageddon-kód óta az Ördög kvintett tagjai démoni erejüket használva a gonosz ellen küzdenek és a világot védelmezik, miközben létük csak városi legenda maradt a nyilvánosság számára. De az Ördög nem tűri, hogy továbbra is jó célra használják fel az erejét, így létre hozza Az Árnyék Társaságot. Öt jámbor és tiszta szívű emberből akiket titokban (és stratégiailag) megszállt a pokol öt legerősebb démona. A saját természetfeletti erejükkel egy szó szerint ördögi összeesküvés részeivé vállnak, hogy leszámoljanak a Kvintettel, és lerombolják az emberiség utolsó reményét!


KépDayton Ward - Star Trek: Discovery: Somewhere to Belong (Star Trek: Discovery: Valahova tartozni)

Egy teljesen új regény az ismert Star Trek tévésorozat alapján!

Michael Burnham kapitány és a USS Discovery legénysége azt tapasztalja, hogy minden egyes nap egy újabb kritikus alkalmazkodás az új életükhöz, és új küldetéseikhez az alfa kvadránsban, több mint kilencszáz év múlva. Itt a Discovery újra kapcsolatba lép a különböző világokkal, ahol a „égés” néven ismert kataklizmás esemény megtizedelte a Csillagflottát és ezzel együtt a Bolygók Egyesült Szövetségét is. A legénységnek nagyon kevés ideje volt arra, hogy ráeszmélyen jelenlegi valóságára, mivel a kötelesség iránti odaadásuk elrejti azt a stresszt, amely hatással lehet a munkájukra, és akár ön és közveszélyessé teheti őket.
A Föderációtól elválasztott másik bolygóra tett sikeres utazás után a Discovery egy vészjelzést vesz fel egy közeli csillagrendszerben. Az üzenet segélykérés, amely a 23. századi múltbeli életükből ered, és amely most egy teljesen új válságot hoz létre, halálos veszélybe sodorva mindannyiukat...

(TM) és (c) 2022, CBS Studios Inc. Minden jog fenntartva. A STAR TREK és a kapcsolódó védjegyek és logók a CBS Studios Inc. védjegyei.

Adrian Tchaikovsky - Lords of Uncreation - The Final Architecture #3 - (A teremtetlenség urai - A végső építészet 3. rész)
Justin Cronin - The Ferryman (A révész)
Francesco Verso fordította Jennifer Delare - The Roamers (A nomádok)
Aubrey Wood - Bang Bang Bodhisattva (Bang Bang Bodhisattva)
Nick Harkaway - Titanium Noir (Sötét titán)
Christopher Paolini - Fractal Noise - A Fractalverse Novel - (Fraktálzaj - Fraktálverzum regény)
Sue Burke - Dual Memory (Kettős memória)
Megan E. O’Keefe - The Blighted Stars (A kiégett csillagok)

A könyek listáját ezúttal is a Tor.com-ról állítottuk össze.Mary Blade

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.