Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Május – Június
1.  herryporter (23)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (11)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Beküldte: Gladon | 2009.12.26. 12:01

Ha az eddigiek alapján szimpatikusnak találod, amit a Fiction Kult-on csinálunk, és úgy érzed, te is szívesen tennél valamit, hogy segíts nekünk, akkor itt a lehetőség. Küldj egy bemutatkozó írást a szerkesztoseg@fkult.hu e-mailcímre, melyben ha látunk fantáziát, felvesszük veled a kapcsolatot.
A leendő szerkesztőinktől elsősorban lelkesedést és saját írásokat várunk, amelyek lehetnek bármilyen az oldal profiljába tartozó cikkek (könyvajánló, elméleti írás, interjú stb.), vagy esetleg egyéb saját művek, például novellák. A Fiction Kult emellett kiemelt figyelmet szentel annak, hogy ne csak hazai híreket és írásokat közvetítsen, hanem a nemzetközi palettáról is válogasson eddig magyarul meg nem jelent műveket, ezért szeretettel várunk olyanokat is, akik a fordításban lelik örömüket.
Oldalunk non profit alapon működik, így szerzőinknek/szerkesztőinknek nem tudunk felajánlani honoráriumot. Helyette egy jó csapatot tudunk ígérni, izgalmas saját projekteket, illetve igény szerint egy fictionkult.hu végződésű saját e-mail címet.

Ha kérdésetek akadna a fentiekkel kapcsolatban, bátran tegyétek fel.Gladon

Elválasztó

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.