Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Január – Február
1.  herryporter (18)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (12)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Készül a Wednesday

Mozgókép | Beküldte: herryporter | 2022.09.23. 14:06




A sorozat egy természetfeletti rejtélyről szól, amely Wednesday Addams, Nevermore Akadémián eltöltött diákéveit mutatja be. A Wednesday megkísérli uralni a pszichikai képességeit, hogy meghiúsítsa a várost rettegésben tartó szörnyű gyilkos terveit, és megoldjanak egy 25 évvel ezelőtti természetfeletti rejtélyt. Mindezt úgy, hogy a Nevermore-ban új és nagyon furcsa kapcsolataival is kezdenie kell valamit.

Meglepően keveset kaptunk eddig a Netflix Wednesday című sorozatával kapcsolatban, amely az Addams Family eggyik tagjáról szól. Azomban kikerült egy trailer, amelyben Gwendoline Christie szerepel Larissa Weems-ként, a Nevermore Academy igazgatónőjeként, a Wednesday meglehetősen rémisztő iskolájába.


Érdekel a vérfarkas szaporodása vagy a gorgon anatómiája? A Nevermore Akadémia gondoskodik rólad! A hangulat – az iskolai egyenruháktól az egyedülálló termekig – nagyon is megfelelő és érdekes. Találkozunk Wednesday néhány iskolatársával is, akiknek megvannak a maguk természetfeletti képességei.



Her ryporter

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.