Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Május – Június
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (8)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Helvéczia kalandmodulíró verseny

Pályázat | Beküldte: Mary Blade | 2015.01.03. 11:02

A Helvéczia című pikareszk szerepjáték kiadásának 2014.12.9-én volt az első évfordulója. Ezen jeles alkalomból az LFG.HU kalandmodulíró versenyt hirdet. A pályázatra Helvéczia rendszerhez írt modulokat várunk az alábbi feltételek szerint…
- Terjedelme az ábrákkal és mellékletekkel együtt legfeljebb 20 darab A4-es oldal lehet, legalább 10-es méretű Arial betűtípussal szedve (sokat segít, ha a kézirat csak minimális formázást tartalmaz).
- A helveczia.lfg.hu-ról is letölthető hivatalos Helvéczia kiadványok mellett egyéb írott anyagra ne legyen szükség hozzá.
- Legyen kipróbált (lemesélt) kalandmodul, tartalmazza a tesztelők és karaktereik nevét (osztály, szint és nép megnevezéséhez csak utóbbiaknál ragaszkodunk).
- Nem lehet korábban már publikált kalandmodul.
- Nem sérthet szerzői jogot!
- Törekedjen az általános felhasználhatóságra, beilleszthetőségre a már futó kampányokba.
- Legyen nyitott bármilyen szintű csapat számára. Az előrejutás múljon a karakterek erősségén és hozzáállásán.
- Nem kötelező, hogy tartalmazzon fantasztikus elemeket, de legyen cselekményes, fantáziadús és mentes a sötét szluttyogástól.
- Tartalmazzon legalább kettőt az alábbi motívumok közül: ősz, sárga, csakazértis, avar, szántó, korsó, hegedű, csipkebokor, faszent, üvegpalaczk, kálváriadomb, borospincze, moha, kacsák, menedék, vízmosás, kolomp, bakkecske, fűrészbak, hetven, zsarátnok, makranczos, varjúpaprikás, porkoláb, éjjeliőr.
Beküldési határidő: 2015. február 1.
Eredményhirdetés: 2015. március 1.
Használható formátumok: DOC,DOCX,RTF
Beküldési cím: modulverseny TEKERCS lfg POTTY hu
A kalandmodul tartalmára vonatkozó feltételek szándékosan lazák és kreatívan értelmezhetőek. Nevezési díj nincs, egy pályázó több pályaművel is nevezhet. A beérkező pályázatokat Lux Gábor (elGabor), a Helvéczia írója fogja értékelni. A díjazottak könyvcsomagot, ART.RPG kiállításról származó képeket és dedikált Helvéczia dobozt nyerhetnek. A szerkesztőség egyéb pályázatokhoz hasonlóan ezúttal is fenntartja a jogot, hogy megosztottan díjazzon, vagy a helyezéseket ne ossza ki, ha nem talál arra érdemes művet a kalandmodulok között.
A megjelenésre alkalmas modulok (szerkesztés után, a vizuális formátum esetleges megváltoztatásával és a szükséges jogi függelék hozzáadásával) az eredményhirdetést követően letölthetők lesznek az LFG.HU és/vagy a HELVECZIA.LFG.HUoldalról.
A megfelelő minőségű kalandok (ha a szerző beleegyezik) digitális vagy nyomtatott formában önállóan vagy gyűjteményes kiadvány részeként is forgalomba kerülhetnek.

lfg.huLux Gábor

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.