Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Július – Augusztus
1.  herryporter (165)
2.  Zoli b (4)
3.  elmouse (2)
4.  Taltos (1)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (1)
Mary Blade
Online vendégek (12)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Folytatják a Constantint is

Mozgókép | Beküldte: herryporter | 2022.09.22. 19:22

KépA „néha lehetnek szép dolgok” egy igazán kiváló példájaként Keanu Reeves visszatér a zaklatott természetfeletti ördögűző/az okkult mester/olykor nyomozó John Constantine szerepébe. A 2005-ös Constantine régóta áhított folytatása érkezik. Újra találkozik Reeves és Francis Lawrence rendező, akik időközben készítettek néhány kisfilmet.

A Deadline megjegyezte, hogy Akiva Goldsman (különböző Star Trek-feladataitól szünetet tartva) J. J. Abrams és Hannah Minghella mellett írja a forgatókönyvet és készíti a filmet… Abrams egy Constantine-rebootot fejlesztett az HBO Max-hoz, de a Variety szerint ez a műsor már meghalt a Madame X sorozattal együtt – bár mindkettőt még mindig átveheti egy másik hálózat.

Más fontos részleteket – például, hogy Peter Stormare és Tilda Swinton visszatérhet-e az ördög és Gabriel angyal szerepében – még nem közölték. Constantine-nak hihetetlen szereplőgárdája volt, és bebizonyította, hogy nem kell megszállottan pontosnak lennie a képregényhez képest. Ahogy Leah Schnelbach írta, amikor újralátogatta a filmet a tíz éves évforduló alkalmából: „A legnagyobb módja annak, hogy Constantine a Hellblazer-t használja. Kiálló pont, nem pedig szolgailag követendő kőből faragott körvonal. Ezáltal a modern, metafizikai noir hangulatos darabját hozza létre.”

Kíváncsian várjuk a további híreket a szereposztásról és a premier időpontjáról. Addig is megtekintheti a 15. évfordulós találkozó néhány kiemelt eseményét.Her ryporter

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.