Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Május – Június
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (5)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

Dr. Gears, a fogaskerekek ördöge (iOS)

Nagyvilág | Beküldte: Gladon | 2014.02.07. 19:36

KépA steampunk néhány évvel ezelőtti népszerűsége mintha lecsengőben lenne, de ettől függetlenül a játékok piacán még mindig érdemes belevágni egy, a gőzt, a fémeket és a mechanikát középpontba állító játék fejlesztésébe. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Dr. Gears, amelynek a tesztelés alatt sikerült minket tökéletesen beszippantania.

A játékmenet egyszerű, lényege tulajdonképpen annyi, hogy a pályákon összekapcsoljuk és mozgásra bírjuk a különböző méretű és alakú fogaskerekeket. Mindezt természetesen minél rövidebb idő alatt és minél több gyémántot (ezekből tudjuk majd következő kampányokat megnyitni) begyűjtve kell megtennünk.

A fogaskerekek elhelyezéshez segítségünkre vannak rögzítőpontok, de ezektől függetlenül is letehetjük őket (amennyiben nem lógnak egymásra, vagy egy rögzítőpontra, egyéb pályaelemre), illetve áttéteket is csinálhatunk. A kerekek meghajtásáról a különböző színű ékkövek gondoskodnak, melyek valahol mindig ott pörögnek a pályán.

A játék grafikája remekül illik a steampunk világhoz, mindenhol réz és vas, gőzt pöfögő csövek, igényesen kidolgozott fogaskerekek. A zene is kellemes, háttérben a pöfékelő, zötyögő gépek hangjaival, de azért itt el tudtunk volna viselni egy kicsit többféle dallamot is.

Összességében remek játék lett a Dr. Gears, amely tíz-tizenöt percre is kiváló útitárs, de képes komoly függőséget is okozni.

A Dr. Gears egyelőre csak iOS platformra készül, de bízunk benne, hogy hamarosan Androidon is viszontláthatjuk. A hivatalos megjelenésre alig több mint egy hetet kell várni, a játék 2014. február 16-tól lesz ingyenesen letölthető az App Store-ból. Addig is olvassátok el a játék háttértörténetét nálunk, illetve további információkért látogassatok el a hivatalos weboldalra: http://drgearsstudio.com/Gladon

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.