Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Május – Június
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (6)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

D&D Next - mozgásban az árak

Könyvek | Beküldte: TheDuke | 2014.06.12. 15:34

A közelmúltban napvilágot láttak a DD legújabb, Next névre keresztelt kiadásának első könyvcímei, borítói, tervezett megjelenési dátumai és egyéb nyalánkságok, amiket a Wizards eddig hét lakat alatt őrzött.
Az alap kiadványok közül elsőként egy 96 oldalas Starter Set kerül kiadásra - egészen pontosan július 15-én. A 96 oldalas füzet egy amolyan gyorstalpaló hős és DM képző lesz, ami zanzásítva, 32 oldalon összegzi majd a legfőbb szabályokat, míg a maradék 64 oldalon egy DM-eknek szánt útmutatót találhatunk majd. Ezen felül kapunk még a pénzünkért (20$) öt példakarektert is, akikkel rögtön belevághatunk az első mesébe.

A kérdés már csak az, hogy az árak és tartalmak mennyire vehetők komolyan, hiszen az Amazonon már most előrendelhetők a bejelentett könyvek, de - szerencsére - jóval olcsóbban. Jelen pillanatban a Starter Set ára a hivatalos 20 dodó helyett 12,65. Az új PHB 50 dolláros ára is 29,97-en áll, míg az ugyancsak 50-esért bejelentett Monsters Manual 34,33-on. Igaz, hogy ez utóbbi kettőre még hónapokat kell várnia az előrendelőknek.
Az eddigi infók alapján az alapkönyvek sorát szokás szerint a DMG zárja, ami szintén 50 dolláros áron lett bejelentve november 18-i megjelenési dátummal.
Türelmetlenül várjuk!TheDuke

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.