Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

November – December
1.  Mihgor17 (1)
2.  Barbossza11 (1)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (6)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

A legnagyobb félelem

Pályázat | Beküldte: Gladon | 2008.12.21. 20:44

December 10-én indul a Tinta-Klub 2. számú novellapályázata, ezúttal a Karcolat Scriptoriumával közösen.
Szeretnénk, ha kikapcsolódást és örömteli élményt jelentene az alkotás, így ezúttal a műfaj jellegében mindenféle szigorú megkötöttséget nélkülözünk.

A pályázat témája
A pályaműben körvonalazódjék a legnagyobb félelem. Egyaránt mind fizikai, mind szellemi módon megnyilvánuló félelemről szó lehet. Tehát, minden egyes nevező és alkotó a darabja központi témájaként a legbelsőbb félelmét nevesítse és szerepeltesse azt, amitől a leginkább tart. Ez így tehát személyre szabott feladat.

Műfaj
Nincs megkötöttség, mindenki a hozzá legközelebb álló műfajban írja meg a pályaművét. Így a mű lehet sci-fi, fantasy, horror, hétköznapi krimi, bármi...

A mű terjedelme
Maximum 15000 karakter, szóközökkel. Kérjük, hogy minden induló ügyeljen a külalakra és a szövegtörzs helyes igazítására. Szimpla sorközzel, 0,5 behúzással, sorkizártan elrendezve várjuk az alkotásokat. Betűtípus és méret: 12-es Times New Roman.

Beadási határidő
2008. december 10.-én indul a pályázat és 2009. január 25-én, pontosan éjfélig tart, így a hajnalban érkezett darabokat már nem áll módunkban elfogadni.

Díjak
A műveket a Klub íróiból összeállított zsűri bírálja el, melynek elnöke Nemere István. Az első három helyezett és a különdíjas oklevélben, továbbá a Tinta-Klub íróinak alkotásaiból összeállított könyvjutalmakban részesül és írása felkerül a T-K honlapjára. Ezek mellett a nyertesek a Tinta-Klub tagjává is válhatnak.

Az elkészült alkotásokat a palyazat@tintaklub.hu e-mail címre várják.

Forrás: A Tinta-Klub weboldala

Gladon

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.