Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Január – Február
1.  herryporter (128)
2.  Gimli (3)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (0)

Online vendégek (9)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

A Főnixcsarnokának felhívása

Könyvek | Beküldte: herryporter | 2023.02.12. 13:56

KépA főnixcsarnoka nemrégiben osztotta meg Facebookon ezt a nyilt levelet ami a hazai GW ellátmány késéséről szól:

NYÍLT LEVÉL A HAZAI GW KÖZÖSSÉGNEK!

Kedves Játékosok és Vásárlók!

Az elmúlt időszakban jó néhány vad és főleg valótlan elmélet kezdett keringeni a hazai metában és az elektronikus térben a hazai GW ellátás kapcsán. Disztribútorként kötelességünknek érezzük a tájékoztatásotokat, ahogyan azt a hazai boltokkal is tettük az elmúlt hetekben.
A tények: a GW idén Január 2-ánindította be a vadonatúj és egyben hatalmas raktárát, amivel a teljes rendelésállományát hivatott kezelni, a kontinentális Európán kívül az egész világon. Mint minden átállás, ez is nehézségekkel indult, viszont volt egy, számunkra különösen fájó baki a rendszerben: a teljes Export csoport, ahová Magyarország is tartozik (nem mellesleg Európában az utolsó disztribútorok egyikeként), szóval a teljes csoport rendelésállománya eltűnt a régi és az új rendszer közötti átállás folyamán. A hibát viszonylag gyorsan javították, viszont a rendszerben akkora mértékű torlódás és kavarodás jelentkezett, ami hetekre vetette vissza az export rendelések kezelését, gyakorlatilag manuálisan kezelték több kontinens rendelésállományát. Nálunk sajnos ez érintette a karácsony utáni újratöltő rendelést is, ami a lefogyott raktáárkészletet utántölteni volt hivatott, a több raklapot jelentő szállítmányunk 4 hetes késését okozta, amit a héten kaptunk meg és jelenleg is folyik a feldolgozása raktárunkban. Nem beszélve az új megjelenésekről, amiknek idén szintén ezen a héten kaptuk meg - természetesen egyszerre, ömlesztve - az első dobozait többek között az Astra Militarum új megjelenések formájában.
Konklúzió: nem tudunk mást igérni a kövekező hetekre, csupán vért, verítéket és könnyeket - a mi részünkről, hogy ezt a hatalmas mennyiséget feldolgozzuk és eljuttassuk partnereinkhez országszerte. Tőletek annyit kérünk, hogy kitartásotokkal támogassátok a helyi kereskedőket, akik azért vállalkoztak a boltok fenntartására országszerte, hogy a Ti hobbytoknak helyt adjanak, a hazai életet építsék.
Igen, azért írjuk ezt a levelet, mert újra olvassuk azon hangvételű hozzászolásokat, véleményeket, ahol elkeseredettől a gúnyosig minden megtalálható, miszerint a hazai ellátás a GW aljas húzása / "szar a hazai disztri"/ GWtől minden olcsóbb és gyorsabb / nyomtassuk ki srácok, stb. Nyílván, mindenben van igazság, viszont szerettük volna, ha beleláttok a valós helyzetbe és ezután tudtok mérlegelni a saját hozzáállásotokon. Természetesen megértjük a frusztrációtokat, nekünk a Brexit óta nem volt ilyen nehéz a helyzetünk, sőt! Viszont bízunk a szépen növekvő közösség erejében és döntéseiben, ahogyan azt az évek során már több nehéz esetben is bebizonyítottátok!
Kérjük, ha lehet, osszátok meg ezt a hírt, hogy a hobby lehető legtöbb résztvevőjéhez eljusson! Köszönjük!
Üdv: a Főnix-csapatHer ryporter

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.