Bejelentkezés

Keresés

Heti Ranglista

Július – Augusztus
1.  herryporter (165)
2.  Zoli b (4)
3.  elmouse (2)
4.  Taltos (1)
tovább >>        

Kedvenc képünk

Online felhasználók (1)
Mary Blade
Online vendégek (12)

Elismerések

eFestival2009
eFestival2009
eFestival2009

Hírdetések

Cory Doctorow: Kistestvér
Szerzőket, szerkesztőket keresünk!

2014 utolsó napján az évben először

Képregény | Beküldte: Mary Blade | 2014.12.31. 23:27

KépAll New Miracleman Annual #1 (Marvel) - A Grant Morrison által készített és elfelejtett Miraclemant most újra feldolgozzák Joe Quesada és Mike Allerd illusztrátor és Peter Milligan képregényíró közreműködésében, míg a borító tervezés és kivitelezés Gabrielle Dell’Otto feladata lesz.
PREVIEWSworld.com
KépSHIELD #1 (Marvel) - A televíziós sorozatból már jól ismert S.H.I.E.L.D. csapat most egy képregény sorozat oldalain mutatkozik be. Mégpedig a Marvel univerzum minden szegmensét érintve, lesznek itt még soha nem látott hősök és rosszfiúk is. A már jól megszokott csúcs technikás fegyverek mellett kemény küldetések és izgalmas kalandok sorozata várja az olvasókat.
A történet írója Mark Waid, míg az illusztrátor Carlos Pacheco, a borító készítője pedig Julian Totino Tedesco lett.
marvel.com
KépStar Trek/Planet of the Apes #1 (Boom) – Ez a képregény sorozat egy teljesen új fordulattal jelentkezik. A legjobbakat remélve az emberiség jövőjét illetően mégis a Planet of the Apes az emberiség bukását mutatja be. Az, hogy hogyan lehetnek ezek a világok ellenségesek, és mit tehet Kirk kapitány és az Enterprise legénysége Dr. Zaiusszal az oldalukon Apes Cityben? Illetve, hogy George Taylor ezredes mit mond majd róla? A válasz pedig csak annyi lesz, hogy „ez az örültek háza”.
A történet írói Scott és David Tipton, a borító tervezői és készítői Rachel Stott és Juan Ortiz, az illusztrátorok Charline Kirchoff és Rachel Stott a szövegkönyv készítő pedig Tom B. Long lett.
comicbookresources.com.

Elválasztó

A legutóbbi öt írás ebben a témában

Hozzászólások

 


A hozzászólás csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára engedélyezett.
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj.